Jag har fått nytt jobb… Efter många år som egenföretagare har jag fått en anställning som marknadsansvarig och säljare på hybridbyrån Pointbreak Media vars nisch är rörlig media så som livesändningar och företags-tv.

Jag har alltid haft näsa för kommunikation och försäljning. Mitt första ”företag” som jag startade som 10 åring var en kiosk. I form av en pall och en glasskartong. Jag tyckte jag var jättesmart som köpte godis för mina sparpengar och sålde till grannbarnen för halva priset. Alla ville ju köpa av mig.

Nu är jag precis lika glad över att fått förtroendet att få vara ett i teamet med mina kollegor på Pointbreak och ser fram mot att få ägna mig åt marknadsföring och försäljning. Att hjälpa företag med film och livesändningar. Så om du själv eller något någon du känner behöver en grym företagsstudio på Stureplan kan du få hyra den billigt av mig! 😉

Pointbreak Media har funnits sedan 2003 och producerat reklamfilm återkommande åt kunder som H&M, , Telia och Söderberg & Partners för att nämna några. Studion finns att hyra för alla företag som behöver en studio – för både kortare och längre produktioner. Du skulle även kunna vara en reklambyrå som vill vill bli partner till oss för att kunna erbjuda streamingmöjligheter till dina kunder. Själva idén att vända upp och ner på kontoret för att bygga hemmastudio känns lite tokig, när vi har en fullt kittad green screen-studio att sända live från. Eller producera förinspelat material från, så som filmer till hemsidan eller innehåll till sociala medier. Att rörligt media engagerar mer vet vi sedan gammalt!

”Green screen-studio, vaddå?”

Vad är då en green screen-studio kanske du tänker som oinsatt? Vilket är en fullt förståelig undran. Enkelt förklarat är det en grön miljö som går att trolla med i datorn så att du digitalt kan skapa vilka miljöer du vill. Så här såg det ut när hälsoprofilen Shirin Djavidi kom förbi och gjorde några viga yogamoves. Från Stureplan till takvåning New York!

Stureplan Studios hittar du i Sturekompagniets pausade festlokaler. Utöver den solklara studionyttan med 13 meter green screen-vägg och 5-8 kameror och professionell belysning med mera, erbjuder även vår studio ett skön och kreativ arbetsmiljö. Vi har dessutom ett fint kök och även makeuploge på intåg. Och behöver du hjälp med coaching från en av Sveriges skarpaste hjärnor i digital affärsstreategi och tv-retorik eller hjälp med produktion och manus… samt hur du säkert sänder via länk finns våra svinduktiga experter som en mertjänst.