KOMMUNIKATÖR OCH EVENTPRODUCENT

Jag heter Malin Nylén och bor i Stockholm tillsammans med min man Mårten. Tillsammans driver vi familjeföretaget Team Nylén AB som skapar evenemang inom hälsa.

Min nisch inom alla områden är hälsa och skönhet – en spännande och ständigt växande bransch som jag varit en del av i hela mitt yrkesverksamma liv. Som utbildad hälsopedagog och personlig tränare och sammanfattar jag mig själv som ”hälsoentreprenör”. Jag är även utbildad inom mediekommunikation och grafisk formgivning.

Bakgrund:
Mellan åren 2010-2012 var jag chefredaktör för gratismagasinet Sportguiden och har sedan dess frilansat som livsstilsnischad skribent. Bland mina uppdragsgivare finns tidningen Metro, Aftonbladet Wellness, ToppHälsa, Hälsa & Fitness, Aftonbladet Söndag, Aftonbladet Viktklubb, Kvinnors Hälsa (Mediaplanet), Magasinet KVINNA, Vårt Nya Kök, Sportamore och SportHälsa med flera.
Under flera år drev jag det kvinnliga rikstäckande feelgood-nätverket och motionscommunityt The B.A.B.Y. Network som bland annat samarbetade med VårRuset och ToppLoppet. Till min referenslista hör även pop up-hundträningskonceptet Lattematten Workout på uppdrag av Glada Jyckar som blev väldigt poppis bland Stockholms citymattar. Jag har även bokdebuterat med  Muskler av plysch – en serietecknad satir av nutidssamhället och dagens digitala mediakultur.

VÄRLDENS BÄSTA JOBB

Bloggen är en del av mitt arbete och det mesta skrivandet och arbetet kring den sker på mitt hemmakontor i Solna. Eller där jag befinner mig för stunden. Förutom bloggen är jag chefredaktör på Iamready.se och frilansar som skribent. Jag tar även PR-uppdrag och arrangerar olika events. Jag har världens bästa jobb!

AKTUELL MED

Chefredaktör på hälsoportalen Iamready.se

Eventproducent. Just nu (6 maj-14 juni) eventkoordinator för Volvo Studio Bootcamp

Frilansskribent
Aftonbladet Viktklubb: Det här händer om du tränar för hårt
SportHälsa: Alla företag tjänar på en frisk personal
Hälsa & Fitness: 10 genvägar till sommarformen

Läs min blogg