Hej hopp! hoppas att du haft en fin fredag. Hälsa handlar inte bara om det egna jaget, utan även om konsumtion och det kollektiva ansvaret, hur och jag, hur vi tillsammans –  kan bli ”game changers” genom att aktivt bidra till en bättre värld att leva i. En trygg plats för våra barn att skratta och leka i.  Framför mig har jag en utav de absolut flådigaste och mest fyndiga … men framförallt en av viktigaste julkalendrarna i år: ”25 Days Deluxe Advent Calendar” – En överraskningskalender från det ansvarstagande skönhetsföretaget The Body Shop vars politiska värderingar och ombesörjande initiativ jag applåderar.

Hör på det här. Bakom varje lucka erbjuder en skönhetsgåva kombinerat med en god handling att utföra, som att le mot den första personen du möter eller att återvinna eller uppdatera en tom förpackning via en video om upcykling.

När du sedan öppnat lucka 25 på juldagen kan du använda kalendern som en quizz. Skoj och lärorikt för hela familjen. Alla köp i The Body Shops presentkollektion stödjer under ett helt år Peace Play Project i Libanon, som i samarbete med International Alert ger barn en trygg plats att leka och bearbeta sina traumatiska upplevelser på. God jul i dubbel bemärkelse med andra ord!

Nu ska jag ut med hundarna innan jag beger mig till Nacka för att hälsa på min bror och hans familj. Önskar dig en fin fredagskväll! <3 // Malin

Play for peace – bli en ”game changer ” med årets viktigaste julkalender

Så fin!

Play for peace – bli en ”game changer ” med årets viktigaste julkalender

Låt ditt julfirande bli ett initiativ till en bättre värld för utsatta barn på flykt.