Så var det dags för den årliga bloggträffen på Bonnierhusets innergård. Hade kunnat blogga bara för att få gå på den. Jag hade en jättehärlig kväll tillsammans med delar av ToppHälsa-redaktionen och andra Bonnier-profiler. Vi välkomnades av Frida Boisen (digital chef på Bonnier) och Linda Nestor (ToppHälsas webredaktör) bjöd på en kort föreläsning om varför SEO är så viktigt för oss bloggare. Jag ”vadade” i champagne, njöt av god mat och trevligt sällskap. Goodibagen var helt galet generös med krämer, doftljus, smink och parfym – smått och gott från Bonniers annonsörer.

ToppHälsa-sajtens klippa – webbredaktör-Linda. När jag började blogga på ToppHälsa visste jag inte mycket om SEO. Nu vet jag lite mer, tack vare det här digitalproffset.

ToppHälsa-sajtens klippa – webbredaktör-Linda. När jag började blogga på ToppHälsa visste jag inte mycket om SEO. Nu vet jag lite mer, tack vare det här snäckan och digitalproffset.

Viktiga saker som konstaterades under kvällen:

Fyra sköna bönor: jag, Pamela, Susanne och Helene.

Fyra sköna bönor: Vardagspeppande jag, Chefredaktör-Pamela, pricksäkra Amelia-Susanne och redaktionchefisen-Helene Arkhem.

Att uttalet på franska Taittinger skall smekas fram och inte bräkas på bonnsvengelska  –  ”TATTAN-CHER” …. Korrekt uttal HÄR.

Att de nya möjligheter som den digitala plattformen erbjuder är en helt ny värld för de flesta av oss över 25. Men vi lär oss så länge vi lever. Det kan bara bli bättre. (Nu växlar vi upp! )

Att ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson och nyhetsankaret och Amelia-bloggaren Susanne Delastacia har exakt samma klädsmak. De har helt ovetandes köpt likadana klänningar och kappa från Camilla Thulin. Hennes kläder sys bara upp i 12 plagg per artikel och kollektion. Wow, snacka om radarpar.

Att Bonnier är ett väldigt trevligt och varmt mediehus som växer så det knakar. ToppHälsa är en av magasinen som det går riktigt bra för och ökar i läsarantal. Känns himla kul att få vara med på tåget. Det skålar vi för!

Att man aldrig kan ha FÖR trevligt. (Och jobbar man i Bonnierhuset behöver man ju inte ens gå hem.)

Att man tydligen kan dricka litervis med iskall Tattinger Prestige Rosé Brut utan att bli nämnvärt bakis? Lite trött, ja. Men annars är jag fit for fight. Det konstaterade jag direkt när jag vaknade, potent som en kobra. Börjar dock misstänka att vallningarna som förföljer mig i dag, har mer med gårdagens överflöd av skumpa än klimakteriet att göra. Är det bara jag som svettas som en gris i dag? Dagen innan Midsommarafton.

Genie in the bag (bottle)

Genie in the bag (bottle)