Midsommarhelgen hos pappa blev precis sådär trevlig och lugn som jag hoppats på. Jag hann till och med ut på en löprunda mellan midsommardansen och vinglasen. Och på tal om jogging, vill jag tipsa om min grymma sportbh som ger fantastisk support. Den är dessutom billig och slår alla dyra designer-varianter som jag tidigare testat.

Varje gång jag tar på mig den tänker jag att “den här måste jag dela med mig av” Så det gör jag nu. Sportbh High Support finns att köpa för 249 kr på H&M och jag har den både i vitt och svart. Jag måste verkligen prisa H&M för att de lyckas hålla så bra kvalitet trots budgetpriser. Jag tycker H&M´s sportlinje slår många andra lågprismärken på fingrarna både när det kommer till design, support och funktion.
(Desvärre sker produktionen på bekostnad av fabrikarbetarnas hälsa – H&M är som bekant misstänkta för att använda sig av barnarbete i Indien. Det känns förstås mindre bra att supporta.)

Prisvärd Sportbh som ger fantastisk stupport

Prisvärd och bra sportbh från H&M.

För det mesta handlar jag second hand (hela 97 procent energi sparas jämfört med att köpa ett nytt plagg när du köper begagnat) men underkläder och träningskläder köper jag helst nytt. Känns lite väl intimt att ta över ett plagg som någon annan har svettats i. För övrigt är jag inte särskilt kinkig. Jag tycker det är jättebra att andrahandsmarknaden har vuxit och jag säljer själv mycket på Tradera och har ett separat instakonto för det ändamålet. Men när det kommer till hållbarhet, second hand eller inte, gäller det att inte överkonsumera. Om man verkligen vill kunna tituelera sig en “hållbar konsument” ska man bara köpa så många plagg man använder. Med det kan jag inte säga att jag lyckats lika bra tyvärr. Har alldeles för fulla garderober (och förråd) för att med gott samvete kunna kalla mig för en “tvättäkta miljövän” och just nu går jag i tankarna att ge mig själv köpförbud resten av året … Det finns ingen tillfredställelse med shopping – det omättliga belöningssystemet vill hela tiden ha mer.

Läs gärna 8 TIPS FÖR EN HÅLLBARARE MODEKONSUMTION

Här följer några bilder från midsommarafton i Västerås. Vi hade ju verkligen tur med vädret detta år!

Prisvärd Sportbh som ger fantastisk stupport

Midsommardans på Vallby i Västerås. Till alla er som kanske går omkring och undrar om den där St.Tropez Self Tan Classic Bronzing Moussen var sådär bra som recenssionerna utlovade så är svaret JA. Den bästa BUS-produkt jag testat! Rekommenderar den varmt vidare. Det dyra priset till trots.

Prisvärd Sportbh som ger fantastisk stupport

Nitro tycker det är jobbigt med värmen och på dagtid går jag bara korta sträckor med honom. Tänk på att skydda era smål liv från värmen i sommar. Lämna inte djuren i bilen med stängda fönster. Parkera bilen i skuggan. Cykla inte med hunden när solen gassar. Lämna den inte i solen när du tränar (det hände utanför Balance förra året). Ja, det där borde ju vara självklara saker tycker man, men tyvärr är det inte så för alla.

Prisvärd Sportbh som ger fantastisk stupport

Min fina pappa fick en krans som matchade skjortan.

Prisvärd Sportbh som ger fantastisk stupport

Midsommarmiddag på pappas balkong på Labradorvägen i Västerås. Det var i den här lägenheten jag växte upp. Vi bodde här som familj ända tills mina föräldrar skilde sig när jag var 17. Sen bodde jag, brorsan och mamma här något år till. Och efter det att vi flyttade ut flyttade pappa in igen. Lägenheten har varit i familjens ägor i 40 år. Jag var 5 när vi flyttade in och om någon dryg vecka fyller jag 45. Det är sjukt hur tiden går, känner mig kluven inför åldrandet men man får vara tacksam för varje år man får. Livet är verkligen inte självklart.