”Vi har valt att samarbeta med Malin Nylén kring PR och event. Det är ett pågående samarbete vi har och som vi är galet nöjda med. Malins energi, humor och hängivenhet för varje projekt är oerhört uppskattat av oss och våra kunder.
Mad loves you!”
/Vännerna på Mad Marketing & Co.

 

twiik_product_shots-003

 

 

”Vi anlitade Malin när vi skulle lansera vår tjänst Twiik. Genom Malins kreativitet och kontaktnät fick vi bra respons och blev bland annat utnämnda till månadens app i aktiv träning men också omnämnda i Aftonbladet wellness och Sporthälsa. Vi blev nöjda och kommer använda Malins tjänster igen.” / Johan Axelsson, medgrundare och innehållsansvarig.

 

dante-500x500

 

 

Anlitade Malin i samband med lanseringen av min barnbok. Jag debuterade som barnboksförfattare och kände mig väldigt ny i bokbranschen och ville få hjälp av ett proffs.
Malin kan PR och har erfarenhet av bokbranschen – en bra kombination.
Hon gjorde en plan och genomförde den snabbt och skickligt. Bra information och återkoppling till mig som kund, vilket jag uppskattade mycket.
/Caroline Nilsson, författare av barnboken Dante letar bokstäver / Dante letar siffror (från 2 år)

Malin hjälpte mig och Caroline Nilsson vid lanseringen av vår barnbok, Dante letar bokstäver/Dante letar siffror och imponerade med sin proffsighet. Dels producerade hon snygga pressmeddelanden och sitter på ett stort kontaktnät, men det jag uppskattade mest var att hon visade så stort engagemang och kom med ideér. Jag anlitar gärna Malin igen för liknande uppdrag och rekommenderar även andra att göra det. / Anna Lissjanis, Personlig tränare, bloggentreprenör, illustratör