Hoppas att allt är fint denna trasseltisdag (för mig). I skrivandets stund försöker jag hålla huvudet högt mellan regnskurar och en sajt som kraschat… Inte för att jag känner en längtan efter att dra på mig löpartightsen och ge mig ut i elljusspåret just nu, men förmodligen är en joggingtur precis vad jag skulle behöva!

Så, för att lura hjärnan att dagen är mycket festligare än vad den i egentligen är… tänkte jag skriva om roliga saker som hänt sedan sist jag skrev.

Presslanseringen. Finns det någon mer emotionell högtid än julen? Jag drömmer om att fira jul på Manhattan och få en sådandär riktig Disneyjul som bara existerar i romantiska komedier på film.

Och som en direkt koppling till den drömmen var jag på The Body Shops presslansering av årets adventskalendrar och de fina motiven är inspirerade av gatorna från Brigthon i England, där grundaren Anitha Roddick öpnnade den första The Body Shop-butiken 1076. Bakom dörrarna i denna festliga stad av drömmar väntar överraskningar som knyts samman med vikten av drömma stort och att hjälpa barn att förverkliga sina drömmar. På denna pressfrukost fick vi även ta del av The Body Shops globala hållbarhetsarbete samt skåla i smoothies för att de gått samman med Plan International för att boosta flickor i världen och i fredags var det den internationella flickdagen som jag skrev en krönika om.

Roliga saker som hänt sedan sist

The Body Shops fina deluxe adventskalender kan bli din för 895 kr. Jag brukar vara generös och dela med mig av mina adventskalendrar till mina anhöriga men i år tänker jag hålla hårt i denna.

Klippet. Jag har klippt av mig håret till en kort bob. Vet inte huruvida denna nyhet är rolig för någon annan? Men för mig var det kul med variation, då jag hade tröttnat på långt hår och att bara ha det hängandes eller ha det i tofs. Långt hår är fint men det krävs att man tycker det är roligt att ägna sitt utseende mer än 3 sekunder i spegeln på morgonen. Förr kom jag kanske undan med mitt sängkammarrufs? Dessvärre är inte backpacker-looken lika sexig när man är 45. Stubb kanske är nästa steg?

Roliga saker som hänt sedan sist

Med min tremannacirkus på Bond.

Biopremiären. Jag och Mårten var på premiären av nya svenska komedien ”När Frank skiljer oss åt” som bjuder på pinsamma igenkänningsfaktorer upphöjt gånger 10 som fick hela publikhavet att skratta vid helt ”fel” ställen. En heads up till  pryda tittare!

Roliga saker som hänt sedan sist

Mårten intervjuades inför filmen.

Pressveckan. Nu är det pressveckan för oss redaktörer och influencers i Stockholm. Det är nu som pr-byråerna visar upp produktnyheterna inför våren 2010. Idag var jag och Mårten på Spalt PR och det fanns mycket fint att inspireras av. Och vad som är i fokus nu för alla företag, oavsett nisch, är hållbarhet. Ett företag är inte starkare än sin svagaste värdegrund!

Roliga saker som hänt sedan sist

Tacotisdag hos Spalt PR

Roliga saker som hänt sedan sist

Denna snygga festväska från Steve Madden satte igång begäret inom mig.