Du som följer min blogg vet redan att jag inte är ett superfan av sitta och trycka i sportsoffan. Men naturligtvis håller jag (”Mallan-sportbrallan) båda tummarna hårt för våra svenska OS-hopp, och man måste ju bara ÄLSKA OS-låten – ”Raise”, med Kate Perry. Hade den i lurarna på repeat när jag sprang min runda i Sandskogen i morse. En vistelse i Nybrostrand utan att ha varit i Sandskogen är inte på riktigt.

Hoppas du har en härlig lördag … Själv rundar av några fantastiska och välbehövliga dagar i Skåne. Bara några få dagars miljöombyte gör jättemycket för själen. Känner redan hur lusten och kreativiteten runnit till igen, vilket påminner mig om att jag måste blir bättre på att balansera mig själv i vardagen och återhämta mig mer. Älskar (nästan) allt med Skåne – havet och de fantastiska vita stränderna, atmosfären och omgivningarna med rapsfält och lummig bokskog (björk, bok, tall om man ska vara exakt). Drömmen hade varit att ha ett eget krypin på Österlen att få återvända till med jämna mellanrum. Vilken livskvalitet det hade varit.

Jag och Mårten besökte Actic Hangaren vid ett tillfälle. Vi har alltid blivit så otroligt trevligt bemötta där, ända tills nu? Kanske har de bytt ledningsgrupp eller nåt, vad vet jag? Flera sköna joggingrundor har det iallafall blivit under den gångna veckan.

Faktiskt så springer (joggar) jag väldigt ofta, utan att för den sakens skull kalla mig själv för ”löpare”. Mest för att det är så enkelt att komma iväg, bara att snöra på sig dosorna. Och något jag kan göra tillsammans med hundarna. Ruset du får efter löpning liknar ingenting annat. Precis som att du byter syre i hela systemet och är den lyckligaste tjejen i hela världen – för ”ingenting”. Hög på livet helt enkelt. Lycklig för det lilla. Lycklig av att springa. Att tuffa på i skogen tillsammans med hundarna är min mindfulness i vardagen.

Önskar ibland att jag vore den där klämmiga människotypen som kunde skryta med att jag rivit av några solhälsningar i gryningen, till följt av ett iskallt morgondopp. Istället är jag tröttmössan som ligger och drar mig så länge jag bara kan och går omkring med kuddavtrycken i fejset resten av dagen. Det är så himla skönt att få vara lite ”semesterful”, lufsa omkring osminkad i plyschdress och med håret i tofs. Eller rättare sagt, som jag allt som oftast ser ut. Även till vardags alltså, haha! Baksidan eller tjusningen? Hur du nu väljer att se det, med att jobba hemifrån. Förhoppningsvis kommer min arbetssituation att förändras till hösten. 😉

Önskar dig en fin kväll i OS-soffan, eller vad du nu väljer att göra. <3 Kram

Rundar av Skånesemestern med löpning och några väl riktade tankar till våra svenska OS-hopp

”Kvarghaggan Mallan” 😉 Ytterligare ett skäl till att älska Skåne. <3 Lite nyttigeheter mellan rövartågen i mammas skafferier. Tror inte att det finns en endaste liten chokladbit kvar? Min laktosmage har fått sitt! ”Sydliga vindar och sura fisar” hade varit en bra rubbe på en Skåneblogg, haha!

Viktigt att inte glömma stretchingen.

Stretchar med ”Rise” i öronen.

Rundar av Skånesemestern med löpning och några väl riktade tankar till våra svenska OS-hopp

Lek och bus på stranden med mina små. Tänk vad mycket djur kan betyda för en människa? Jag ser absolut inte mina hundar som substitut för barn, men jag älskar dem så att det gör ont ibland. Har alltid kännt en stark samhörighet med djur och natur.

Rundar av Skånesemestern med löpning och några väl riktade tankar till våra svenska OS-hopp

Mårten och Juli var tyvärr tvugna att åka hem lite tidigare än jag. Men han är alltid närvarande oavsett. Kärlek är inte begränsat till det fysiska.

Rundar av Skånesemestern med löpning och några väl riktade tankar till våra svenska OS-hopp

Varvar ner efter löpning och känner mig som lyckligaste tjejen i världen.

Rundar av Skånesemestern med löpning och några väl riktade tankar till våra svenska OS-hopp

Med benen i högläge. Behöver bli bättre på att slappa.

Du som följer min blogg vet redan att jag inte är ett superfan av sportsoffan. Men håller naturligtvis tummarna för våra svenska stjärnor och man måste ju bara ÄLSKA OS-låten! Love it! <3

Jag och sport på tv …

http://blogg.topphalsa.se/vardagspeppmedmalin/2016/07/09/en-social-kameleont-i-pippigula-shorts-tankar-infor-vm-i-fotboll/