Jag älskar bra budgettips som passar alla plånböcker. Fick ett tips på huskur av min hudterapeut på hur man kan göra sin egen kroppspeeling  – både enkelt och prisvärt!

Har du märkt att du ibland ”fjällar”… att det är som ett vitt damm i träningstighsten när du tränat? Det där dammet är döda hudceller som kroppen behöver bli av med. Har du döda hudceller som ett övre lager på huden spelar det ingen roll hur exklusiva kroppskrämer du använder för de kommer inte tränga ner i huden på djupet oavsett. Det är bortkastade pengar med andra ord!

När det kommer till skönhet så erbjuds man en djungel av produkter. Men om man ska köpa allt (ofta dyra produkter) man blir rekommenderad för hår, hud och naglar blir man ju lätt snabbt ruinerad.

Därför blev jag glad när min hudterapeut tipsade mig om denna huskur – nämligen att blanda Eucerin duscholja (läs: som du kan köpa billigt på apoteket. Eller vilken annan duscholja som helst) med Saltinsalt som en kroppsskrubb. Därefter kan du smörja in dig i din favoritbodybutter eller kräm.

Bra eller hur!

Slut på tips.