Jag har gjort det! Jag har skrivit på The Body Shops lista mot plågsamma djurförsök och stöttar i och med det kampanjen Forever Against Animal Testing. När listan är uppe i 8 miljoner namn skickas den in till FN´s generalförsamling nästa år. Det kommer då vara det STÖRSTA initiativet någonsin i sitt slag. Skriv på HÄR , det tar max några sekunder av din tid. Du behöver inte vara militant vegan eller en ”crazy dog lady” som jag, för att skriva på. För mig är det lika självklart som att skriva på en lista mot plågsamma försök på barn. Snudd på i alla fall.

Skrämmande statistik

När du köper produkter på The Body Shop kan du vara 100 % säker på att de är helt fria från djurtester. Heja The Body Shop! Det borde vara en ”no brainer” att inte stackars oskyldiga djur ska behöva stryka med på grund av vår fåfänga? Men fortfarande har 80% av världens länder inget förbud mot djurtester på kosmetika. Det är ju helt sjukt!

Så kan du göra skillnad

Jag som vet hur rädd en liten hund är som bara ska ta ett sketet litet blodprov, ryser i hela kroppen när jag tänker på djurförsök. När jag råkar se videos från djurrättsorganisationer hur djuren hanteras över världen mår jag dåligt i månader efteråt. Jag stöttar ekonomiskt och är medveten. Men det gäller ju inte alla. Alla bidrag till en bättre värld börjar med dig. Tänk på att kolla upp vad det är för produkter du förvarar i badrumshyllan… Köp bara närproducerat, svenskt kött. Och snälla, rid inte på elefanter i Thailand! Köp inte minkpäls när det finns ju så fina fuskpälsmaterial i dag.

Personliga favoriter från The Body Shop

Utöver fina värderingar  och 100 % djurvänliga produkter … Gillar jag  The Body Shops sortiment mycket och sedan länge.  Jag betalar gärna några kronor extra för kvalité. Det här är mina favoritprodukter just nu och som jag använder dagligen: