Nu kan du komma i form på bara 12 veckor, med SKY training-programmet, framtaget av träningsprofilen Shirin Djavidi. Inget krångel och inga redskap. Investera 30 minuter av din tid varje dag och du får stora resultat.

SKY står för Styrka, Kondition och Yoga. De tre viktigaste delarna inom träning, tycker Shirin, för att det ska bli sunt och hållbart.

Varannan vecka tränar du fys och varannan vecka yoga. Shirin guidar dig varje dag med nya program.
Vill du komma i form, både fysiskt och mentalt, är det här programmet för dig.

Klicka på videon och hör Shirin själv berätta!

Online-programmet SKY training är framtaget av Shirin som har lång erfarenhet, gedigen kunskap och en stark vilja att hjälpa andra till ett mer aktivt liv, för att förenkla träningen i vardagen.

– Jag guidar dig varje dag med nya utmaningar och nya program, i 12 veckor, säger Shirin. Idag är det viktigare är någonsin att röra på sig, eftersom att vi sitter mycket i vardagen. Vi behöver det mer, men har samtidigt mindre tid. 

SKY training – kom i ditt livs form på 12 veckor

Foto: Daniel Homar Löfstedt

Kom igång redan i dag!

SKY12w

SKY står för Styrka, Kondition & Yoga – den perfekta kombon till en balanserad, stark och hållbar kropp enligt henne själv. Nu kan du på bara 12 veckor komma i ditt livs form hemma i vardagsrummet, på landet, på semestern eller i trädgården med SKY12w. Inga redskap krävs. Pris: €63

SKY Smoothies

Låt dig inspireras av både goda, hälsosamma och matnyttiga smoothies. Det perfekta mellanmålet för hela familjen!
Här delar Shirin med sig av sina favoritrecept. Både för dig som gillar uppfriskande citrussmoothies eller matiga chokladsmoothies med avokado/chilli/ingefära och andra godsaker. Pris: €18

Kontakt: 

Kontakta Shirin för mer info, intervju eller om du vill testa programmet / smoothie boken:
shirin@skytrainingbyshirin.com
0705 – 38 12 27
Pressbilder
Pressbilder finner du i DROPBOX. Bildbyline: Daniel Homar Löfstedt

 

SKY training – kom i ditt livs form på 12 veckor

Kom i ditt livs form på 12 veckor!