Just nu planerar jag min tid minutiöst då jag befinner mig i slutspurten för att söka in till ett ”projekt” med mina skulpturer som jag arbetat parallellt på i sommar… Samtidigt som jag tillträder en ny tjänst, vid sidan av att våra befintliga samarbeten drar igång.

Efter noga övervägande ska jag nog skippa att lägga ut fler ansökningsverk för att undvika att någon i antagningsjuryn skulle ha åsikter om det. Inom kort ska jag fotografera samtliga ansökningsverk i samarbete med en jätteduktig fotograf vid namn Veronica Eng. Vi har upptäckt varandra på sociala medier då vi delar samma fascination för djur, natur och kultur och en ny vänskap har börjat så sakteligen blomma. Jag har förstått att det här med konst är en tämligen smal nisch och inte många av mina vänner eller följare verkar dela mitt konstintresse. Därför tycker jag det är kul att lära känna andra människor med samma källa till passion som jag.

Känner mig lättad över att vädret är svalare i dag. I går höll jag på att bokstavligen bli tokig av kremeringshettan och att luften stod stilla. ”Gå ut och lägg dig på en filt med en bok”, tyckte någon. Ja det kanske man kan tycka såklart (läs: som ren överlevnadsstrategi) men är inte sommarsemestern slut nu?  Kanske borde jag bli bättre på att flexa och plocka russinen ur egenföretagarlivet… Kanske ska jag börja jobba först på måndag? Hur gör du, när började du sitta på ”kontoret”, vare sig det innebär hemmasoffan eller på ett riktigt kontor?