Kanske är du en av dem som fått ett nyckelkort till Quality Hotel Winn Haninges stora invigningsfest? Det stora Grand Opening Partyt som jag och Veronica  (Mad Marketing & Co) hjälper till att arrangerar tpå uppdrag av hotellet. Det har varit en intensiv januarimånad minst sagt, med alla förberedelser som en fest av den här kalibern kräver. Och den här kvällen sparas det inte på krutet minsann. Den här kvällen kommer att LEVERERA, om jag säger så. 😉

I över ett år har hotellet varit stängt på grund av ombyggnationen och ledningsgruppen med personal är galet taggade på att ÄNTLIGEN få fira nyöppningen med pompa och ståt tillsammans med DIG!

Quality Hotel Winn Haninge (”Haninges vardagsrum”) är inte ”vilket hotell som helst”. Det är SVERIGES MEST TILLGÄNGLIGA HOTELL.  Med tillgängligt innebär att man öppnar upp för ALLA sorts möten och människor. En stor del av de snygga 119 nyrenoverade rummen är specialdesignade/anpassade för människor med särskilda behov. Personer med handikapp och syn- och hörselnedsättning. Till och med receptionen och baren är anpassade i två olika nivåer. Alltså hur bra?! På vilket annat hotell kan du ha barhäng i rullstol?

Bortsett från att jag gillar att jobba tillsammans med Veronica, är  tillgängligheten och hotellets humanistiska grundvärderingar anledningen till varför jag bestämde mig för att göra det här tillsammans med henne. Rakbladsskarpa och målmedvetna marknadsstrategen Veronica Fält, som sedan länge kontinuerligt samarbetar med Quality Hotel Winn Haninge på konsultbasis. Jag är Veronicas sidekick i det här.

Trots att hotell och grand opening partys kanske inte är vad man förknippar mig med nuförtiden, haha. Men ”tant-Mallan-sportbrallan” är full av överraskningar. 😉  Nu ser vi fram mot dagen D, bara några få dagar kvar!  Är du en av dem som står med ett nyckelkort, en voucher eller  kudde i handen, gå in och OSA på den specialproducerade hemsidan NUUU !!! 🙂

På OSA-hemsidan kan du även följa alla festligheter på nyhetsbloggen!

Stor invigningsfest för Quality Hotel Winn Haninge – Sveriges mest tillgängliga hotell

Kom och fira Sveriges mest tillgängliga hotell med med oss!