KOMMUNIKATION

Ord är makt. Det är intressant hur språket kan föra oss närmare varandra, skapa intimitet och förtroende. Eller få helt motsatt effekt. Vi gillar att göra olika saker, och det vi gillar blir vi oftast bra på. Jag gillar att skriva.

Jag är är chefredaktör för livsstilssajten Iamready.se som utöver inspireation erbjuder redaktionella samarbeten och nyhetsbrev, skräddarsydda och målgruppsnischade träningsevents, workshops, föreläsningar och företagspaket.

Jag erbjuder även företag hjälp med redaktionella texter som artiklar, nyhetsbrev, pressmeddelanden, conten till sociala medier med mera. Det finns möjlighet till samarbete både med bloggen (malinnylen.com) och med Iamready.se. Som ägare av desssa två plattformar kan jag hjäpa ditt företag att nå ut till en intressant och aktiv målgrupp.

Kontakt:

Mejla vid intresse till hej@malinnylen.com

PR-EVENTS

Jag jobbar lokalt i Stockholm och vänder mig i första hand till företag inom hälso- och träningsbranschen. Min kund är du som behöver hjälp med PR-events och kommunikation, men som ännu inte ligger i fas (eller inte vill lägga pengarna på) att anlita de stora byråerna. På ett mycket personligt och kreativt sätt kan jag och mitt team, hjälpa dig att skräddarsy olika paketlösningar – anpassat efter ditt behov och budget.

I min träningsportfölj finns 15 års branscherfarenhet och ett stort nätverk med influencers, journalister och företag. Jag har således möjligheten att hjälpa dig med de resurser du behöver för att nå ut med din produkt eller tjänst i ett första och andra steg. Men även hjälpa dig att lägga upp en långsiktig strategi efter dina ekonomiska förutsättningar och målbild.

I mitt team finns coacher och inspiratörer inom hälsa. Jag har tillgång till fotografer till förmånligare pris och fina eventlokaler i centrala Stockholm och A-läge.

Grön i branschen?

Att jobba med hälsa har blivit populärt och många lägger dyra pengar på utbildning. Utbildning är bra, men sen då? Är det verkligen så lätt att sadla om och bygga karriär bara sådär?  Hur hittar du kundunderlaget? Hur ska du nå ut i en rolig men konkurrensutsatt bransch? Vad krävs av en egenföretagare? Vad gör just dig unik som coach?

Jag erbjuder kreativ rådgivning, hjälper dig att hitta din nisch samt tillhandahålla nätverk för unga entreprenörer – nyutbildade PT´s och coacher. Jag och mitt team hjälper även till med PR-events, kontakter, foton, hemsidor, visitkort och ekonomisk rådgivning. Vi hjälper dig att prissätta dina tjänster med mera.

Mejla mig vid intresse till hej@malinnylen.com

JAG ERBJUDER
  • Kreativ rådgivning
  • Pressmeddelande och utskick till över 500 presskontakter
  • Nätverk inom segmentet hälsa och skönhet
  • Hjälp med av konceptualisering och paketering
  • PR-Events
  • Anlita mig som mood manager
KONTAKTA MIG