Äntligen har jag kunnat logga in här på Playitas. Inte klokt vad beroende man är av tekniken i dag. Nästan som att datorn och telefonen är en del av en själv. Den moderna människan är verkligen inte starkare än sitt svagaste WiFi (läs länk)

Träningsresan vi är på nu är med Aftonbladet Söndag på Playitas som ligger 40 minuter från flygplatsen på Fuerteventura. Mårten är en av profilerna som Aftonbladet Söndag anlitat för att göra den här veckan på Playitas till en oförglömlig upplevelse. Därför är jag här.

Behövde verkligen den här kickstarten känner jag. I år har jag bestämt mig för att skriva framgångsboken ( ”mitt år i bilder”) baklänges. Hade inget vidare 2016, de dåliga dagarna var fler än de bra. Mycket på grund av mig själv faktiskt. Att jag slarvat med mina egna rutiner när jag inte mått bra av andra orsaker. Är det inte knäppt det där, att den första man prioritera bort när livet blir rörigt är sig själv?  I år ska det bli annorlunda har jag bestämt mig för. Känner att jag redan nu, bara efter ett par dagar i solen, mår mycket bättre och känner mig gladare. Pepp på den!

Träna på Playitas med Aftonbladet Söndag

I år ska jag bli kvinna över mitt eget välmående.

Kort om Playitas

Hade hört mycket positivt om Playitas innan vi kom ner hit. Utöver lite logistiska utmaningar och kulturkrockar finns det inte mycket att klaga på. Vi är ett gäng tappra själar som alla har checkat in med olika erfarenheter i sitt bagage – med ett gemensamt mål – alla vill vi komma hem med ny motivation och en sundare inställning.

Träna på Playitas med Aftonbladet Söndag

Smart Träning med Mårten i solen. Dagen i går var molning och blåsig mest hela tiden, förutom träningstimmen med Mårten. Tankens kraft?

Fuerteventura är en karg vulkanö och som ligger jämte Gran Canaria. Playitas Resort är ett 4 stjärnigt hotell och träningsanläggning som samarbetar med Apollo. Playitas är känd för sitt konfetti av träningsmöjligheter. Här finns många svensktalande bland personalen.  Triathlon (löpning, simning och cykel)  i synnerhet är stort här. Men även golf. Gym, vattengymnastik, spinning, yoga, zumba och aerobics. Till Playitas åker du för att komma i form, inte för nattlivet. Fördelen för oss som inte är så mycket för nattsudd är att det är tyst på kvällarna.Finns  pool och Spa, restaurang på hotellområdet  och strandpromenad till små restauranger i en närliggande by.  Man skulle kunna sammanfatta Playitasanläggningen som en gott & blandat-påse för träningstokiga! 

En vacker strandpromenad smyckad med palmer får du om du reser till Playitas.

Nyfiken på hur en träningsresa går till?

Är du nyfiken på hur vi har det här nere kan du följa äventyret på Instagram #tränamedsöndag

Beemar över lite sol och endorfiner här! <3 Kram /

[wdi_feed id=”1″]