”En ros är utsprungen!” Halleluja. Tänkte berätta om fredagens pre ski training-event med Kari Traa och Stadium på Urban Delis populära takterrass. Vi var ett 50-tal taggade tjejer som samlades för att träna som skidåkare för Kari Traa-ambassadören aka freeride-åkaren Ida Ruder.

Där och då kände jag mig lite festivalsportig i min ”lusekofta” och bandana från SOC.  Måste varit premiärträning för mig med bandana? Kände mig som en blandning mellan Axel Rose och norska 90-tals popsnöret ”Aqua–Lene” (I´m a barbie girl in a plastic world”. Eller nåt)  i min rosa underställströja med samma namn som denna ökända rockrebells efternamn. ”Rose.” Ett av de snygga och funktionella underställ i merinoull från Kari Traa som nu finns att köpa i Stadiums butiker.

Hur tränar då en skidåkare? Upplägget gick ut på att boosta varandra i olika parövningar och att träna hela kroppen för att bli stark i skidbacken (och i livet för övrigt). Misstänkte att att många med mig, gick dit för våfflorna efteråt? Bästa event-tricket ever! Klart man dyker upp när någon viftar med gluwine (varm äppelmust) våfflor framför näsan på dig. Vem kan motstå det?

45 svettiga minuters helkroppsträning stod mellan oss och våffelkalaset. Du vet det där eviga tjatet om balansen. Ja… även på en fredag!

Stort tack Polhem PR, Kari Traa och Ida samt Stadium för att ni hjälper oss att skapa livsbalans, gemenskap och rörelseglädje – kryddat med lite galenskap och äventyr. <3

"Träna som en skidåkare" med Kari Traa x Stadium

Här står jag på ett ben och känner mig som en hybrid mellan Axel och Aqua-Lene i min bandana  …Drömmer om våfflorna efteråt. Skulle du googla ”balans” skulle du förmodligen få fram den här bilden 😉 Eller inte.

”Embrace yourself!” Pushade Ida. Hon berättade för mig efteråt att hennes livsuppgift (åtminstone en av dem) är att stärka kvinnor med träning, glädje och äventyr. ”Man ska våga vara den man är och kasta dig ut och bara köra!”  För mig står det helt klart att Ida är kvinnan med stort ”K” för sin sport. Man ser i Idas ögon att hon är lite galen 😉 Jag gillar galna, varma och härliga personer som vågar och ger av sig själva till andra, precis som Ida gör.

"Träna som en skidåkare" med Kari Traa x Stadium

Här peppar Ida oss att ta i ännu mer än vad vi redan gör.

"Träna som en skidåkare" med Kari Traa x Stadium

Vi försökte ge oss hän och ”embrajsa” oss själva så mycket vi bara förmådde. Tycker det ser ut att gå rätt bra, eller vad tycker du? 😉

"Träna som en skidåkare" med Kari Traa x Stadium

Ambassadören Ida och hennes wing womens. Jag kan ingenting om skidsport eller har koll på vilka som utövar den… googlade Ida och fick fram att hon åker ”park”. En skidstil som jag uppfattar som parkour fast på skidor? Kika in HÄR så får du se vad jag menar.

"Träna som en skidåkare" med Kari Traa x Stadium

Finalbilden… Säg ”våffla!” say what? VÅFFLA!!!!