“Träning ska vara kul och mat ska vara gott”, så lyder den personliga tränaren Marie Emres (@TheWorkoutPlan_) devis. Redan där känner jag att jag “high fivar” Maries livsfilosofi. Till och med jag, trots att jag är morgontröttheten personifierad och inte riktigt fungerar innan klockan 09.00 och en kanna kaffe innanför träningslinnet (västen) blir jag taggad på vad som komma skall… där jag står på skakiga ben i mina snygga seamless tights från ICIW, lite nyfrälst sådär ifrån LA. Tänker “Halleluja! Nu ska minsann Mallan-Sportbrallan komma i form en gång för alla.” (Kosta vad det kosta vill)

Marie med Stort M –  kvinnan som har en plan för hur vi andra ska må bättre och hålla oss i form, fysiskt så väl som mentalt. Varje måndag och fredag erbjuder Marie tidiga (kl. 07.00-08.00) exklusiva (små grupper på max 12 pers) full body workout-cirkelpass för tjejer/kvinnor/gäris i alla åldrar (oavsett träningsnivå) på Studio Levels, Kungsholmsgatan 17, T-Rådhuset. Nu har Marie även utökat med lunchpass på tisdagar, för dig som vill ha ännu mer träning och kunskap om kost.

När jag kom hem från LA drabbades jag av jetlaget från helvetet. Du vet det där du hört talas om att ”andra” får (men inte du) Mårten verkar förvisso vara … men jag  är inte 20 längre. Det ska gudarna veta. Jag gjorde nybörjarmisstaget att somna samma eftermiddag vi kom hem och sov till sen eftermiddag. Natten som efterföljde sov jag ingenting. ”Motionera och vistas mycket utomhus” var tipsen mot jetlag som jag googlade fram när jag låg där och vände och vred på mig i vånda. “And so I did”. Såg klart alla avsnitt av ”Big little lies” på HBO …och bestämde mig därefter att stiga upp och ta tjuren vid hornen och morgonpeppa  mig själv, då jag visste att Marie hade sin tjejgrupp på Studio Levels.

Trots att jag var hur trött som helst hade jag en riktigt stark morgon tillsammans med Marie och alla tjejer (bland dem supergulliga Charlotte Beijer som du ser på bilden) hennes samarbetsparner Best of You . Tack för en fantastisk morgon och på återseende. Ser fram mot många fler inspirerande träningsmornar under hösten. Vem vill följa med mig nu på fredag? Pris: 150 kr. mejla till info@theworkoutplan.se

”Träning ska vara kul och mat ska vara gott.” Morgonträning med The Workout Plan på Studio Levels

“Träning ska vara kul och mat ska vara gott”, så lyder Maries livsfilosofi. Just nu hyr hon in sig i Studio Levels toppfräscha och ljusa lokaler. Marie erbjuder exklusiva (intima) tjejklasser med max 12 pers/grupp. Vilket är perfekt för företagsbokningar eller för dig som inte gillar stora grupper.

”Träning ska vara kul och mat ska vara gott.” Morgonträning med The Workout Plan på Studio Levels

Härligt att känna sig igång och “helgklar”på en fredag, innan klockan ens slagit 12.00.