Hur många träningstights har du i graderoben som både sitter bra och håller hög kvalitet? Här tipsar jag om 3 snygga träningstights som garanterar allt det där och samtliga ropas ut på Tradera för under 300-lappen.

I och med mina år som redaktör på sportmagasin, träningsbloggare på ToppHälsa, träningsexpert på Aftonbladet Wellness och andra samarbeten, har jag samlat på mig en hel del träningskläder som jag  gillar men inte hinner med att använda. Därför passar jag på att rensa garderoben då och då och säljer dem på Tradera, i hopp om att de ska “få komma ut och träna” på någon annan härlig träningssnäcka.

Samtliga tre tights (och mycket mer) finns nu att ropa hem till ett mycket förmånligt andrahandspris, “happy bidding!”

Tre snygga träningstights under 300-lappen

NIKE

Tre snygga träningstights under 300-lappen

Superfina 3/4 tights (storlek small) i hållbart material från NIKE. Säljes till utropspriset 250 kr. Läs mer och följ akutionen HÄR.

CASALL

Tre snygga träningstights under 300-lappen

“Ränderna går aldrig ur tigern”. Casall är min personliga favorit som jag väljer alla dagar i veckan. De håller tvätt efter tvätt och tappar aldrig formen. Dessa snyggingar (i storlek 38) kan du buda hem till utropspriset 200 kr. Läs mer och följ auktionen HÄR

SOC

Tre snygga träningstights under 300-lappen

Dessa mjuka sköningar i färgen “fushia” och med fickor (i storlek medium och i nyskick) hade jag på mig på en fotografering för ett tag sedan. Jag har alltså inte tränat i dem eller använt dem på annat sätt. Läs mer och följ auktionen HÄR