Tredje dagen på träningsresa brukar vara den dagen då många börjar känna sig lite slitna. Inte så konstigt när man vill vara med på ALLT och maxar de första dagarna. Lätt att bortse från den lilla detaljen … LOGIKEN … att en otränad kropp måste byggas upp successivt. Att rusa från “två träningspass i veckan” till 7 … PER DAG. Den “formtoppningen” kan få vem som helst att bryta ihop. Det gäller att träna med huvudet, inte bara gasa på för att alla andra gör det. Men lättare sagt än gjort, när allt är så kul eftersom den dynamiska tränartrion (Mårten, Cecilia Ehrling Danermark och Leila Söderholm) här, erbjuder ett konfetti med det bästa av det bästa i träningsväg, anpassat för Viktklubbs medlemmar.

Tredje dagen på träningsresa

Bildbeviset att jag var uppe med tuppen. Hur vacker är inte den här utsikten då? Och då syftar jag inte på mig.

Jag, som sällan skådas i träningskläder innan klockan 7, tvärsomnade efter min bergsutflykt i morse. Bergsluft, soluppgång och en lugn morgonjogg på en timme var tydligen lite mer “namaste” än vad skrivbordsslappa kropp kunde hantera. Jag känner mig rätt trött över lag. Kanske är det mest mentalt?

Dag 3 har min hudton hunnit gå från likblek till ljusbeige. Bortsett från de röda fläckar där jag bränt mig … Känner mig som en riktig kalaspingla i min vinröda bikini. Eller inte. Nu är det strax dax för Mårtens pass och sen får jag snart gå och lägga mig igen i den sköna hotellsängen. Längtar efter att fortsätta läsa min bok, som är så bra att jag tycker att alla borde läsa den. “Hitta din sanna story” heter den. Skriven av Katrin Sandberg som karriärcoachat mig och en gång i tiden grundade nätverket 4Good som du eventuellt känner till? HÄR kan du provbläddra om du vill.

Hoppas att allt är bra där hemma trots kyla och slask. Nu måste jag hoppas i träningsskorna och rusa. // Malin