”Hola” internet. Just nu befinner jag mig nere i Nybrostrand, utanför Ystad. Lämnar hundarna hos mamma inför min och Mårtens LA-resa. Två veckor ska de små raringarna förvaras här nere på den välgörande landsbygden … och även om vi kommer sakna varandra tror jag att det här är precis vad de behöver just nu. Komma bort från avgaser och bullig innerstadsmiljö och få springa lösa på den kilometerlånga stranden.

Tjejmilen närmar sig med stormsteg och min stora prio i dag är att springa en mil för att testa min löpform efter nästan två veckors träningsuppehåll. Men kunde jag springa ToppLoppet bakis, med alla sega uppförsbackar och under 55 minuter,  borde jag ju kunna överleva det här loppet också med lite vilja och” glatt humör”.

“Proppen” har gått och jag mår så mycket bättre nu än vad jag gjorde i början av veckan när jag skrev det där PMS-inlägget. Jag som befunnit mig i en oerhört positiv uppgående spiral hela sommaren drabbades av ett litet bakslag, och jag vet att så fort jag fått tummen ur kommer jag undra varför jag inte kom iväg tidigare?

Ibland undrar jag om jag gör mig själv en björntjänst som är såpass transparent som jag är?  Jag om någon skulle ju kunna visa upp en upphausad och vinklad verklighet …  Lajvsända från röda mattan. Inreda ett klanderfritt fotohörn i lägenheten … fota chiapuddingen intill märkesväskan … fejka träningsstatusar (vilket jag aldrig gjort) Jag skulle kunna klä mig i splitternya kollektioner och fota mig i perfekt ljus, från den perfekta vinkeln. Fixa mina bilder. Låtsas att jag aldrig har en dålig dag. Blossa upp mina samarbeten till större än vad de i själva verket är. Men till vilken nytta? Det är väl ingen normalt funtad människa som går på myten om det perfekta livet? För mig vore det att göra våld på mig själv och underskatta mina läsares intelligens. Man lyfter ju den del av sig själv som man anser vara viktigt. Visst kan tycka att mode och märkesväskor kan vara kul … men att hävda mig genom ytliga statusattribut är inte viktigt för mig ett dugg. 

En sak jag däremot tycker är viktigt och som jag skulle behöva jobba ännu mer på jobba, är att bli bättre på att rikta mina tankar. Både tänka snällare tankar om mig själv och bli mer objektiv i situationer. Jag märker att när många saker knasar ur samtidigt tar jag lätt ut det på mig själv.  Tänkte att jag skulle göra slag i saken i dag och beställa den HÄR boken.

Hoppas du fått en fin start på veckan … Vi “ses” i morgon igen. Kram //Malin

"Tuchdown" Ystad

Hur vacker är inte den är bilden? Och hur söta är inte kor? jag börjar seriöst överväga att bli vegetarian på halvtid.

"Tuchdown" Ystad

När man vill vara med men är för stor för att gömma sig… <3