Nu är stunden här som jag längtade efter i morse. Stunden när ”skiten” var gjord och jag kunde tacka min stackars, fortfarande förkylda kropp, att jag klarat min första riktiga hinderbana och överlevt 60 hinder. Tack kroppen och knoppen, bra samarbete!

Härmed vill jag avdramatisera hela grejen med OCR-lopp. Är du typen som gillar att latja runt och inte är rädd för att skita ner dig (och kanske få några nya blåmärken på kuppen ) kan den här typen av lopp vara något för dig. Faktiskt något av det roligaste jag gjort!

Jag; Mårten, Bingo och Ida sprang för Team Nordic Wellness som är huvudsponsorer för Ullevi Arena Run. Ida och jag hade bästa teamworken. Vaken hon eller jag var inte i vår bästa dagsform, men vi hade sååå himla kul.

Jag och Mårten kom till Göteborg redan igår och checkade in på världens mysigaste hotel Bellora. Samma koncern som äger Falkenberg Strandbad, vilket är ett av våra absoluta favorithotell i världen. Iallafall känner jag så. Nu myser vi lite på rummet för att invänta den stundande middagen (och träningsvärken, vilken redan börjar ta över min kropp) med härliga Nordic Wellness-gänget.

Mårten blir alltid intervjuföremålet för reportrar.

Mårten fick stämma upp i nationalsången. 😉

Ida taggar i omklädningsrummet.

Ida taggar i omklädningsrummet.

Lite rea är ingenting som vi skyggar för.

Lite rea är ingenting som vi skyggar för.

Halva banan gjord ...

Halva banan gjord …

We did it!

We did it!

Målgångsbilden :-)

Målgångsbilden 🙂