”Nyårslöften är till för att brytas”, right? Det har även varit min övertygelse ända tills jag insåg här i veckan att jag faktiskt HAR uppnått årets nyårslöfte och det träningsmål som jag satte upp för mig själv, inför 2020. Nämligen att bli en ”gym beast” igen, det vill säga den där träningspersonligheten som självsäkert lyfter, tar i och frustar i träningslokalen. Inte bara står på en konditionsmaskin eller går på gruppträningspass. Nu är jag där!

Jag ”fitnesstränade” (läs: målinriktad styrketräning) när jag var yngre och när Mårten och jag träffades (läs: för 8 år sedan) tränade vi alltid tillsammans på mornarna innan jobbet. Jag försökte vara lika morgonpigg som han, haha. Men på senare år har jag mest tränat det jag haft lust till (läs: det som känts enklast i stunden)… Ju mer jag kommit ifrån styrkerutinerna desto mer lättillgängligt har det upplevts med löpning, då det bara är att snöra på sig skorna och sticka ut –  slippa lägga så mycket tanke i träningen. Det vill säga inte tänka alls. Och just på grund av den där meditiativa och endorfinboostande funktionen som löpningen har för mig, är en stor anledning till att jag gillar att springa.

Nu känns det återigen kul med styrketräningen och ”tack vare” Corona (som ger mer tid tillsammans) har jag och Mårten börjat träna på mornarna som vi gjorde i början av förhållandet. Vi har även teamat mer kring matlagningen och försöker att äta mer vegetariskt. Och tack o lov för att man är hundägare i dessa tider, som gör att man kommer ut naturligt på alla de där promenaderna. Jag har sagt det förrut och det tåls att sägas igen – hälsovinsterna som kommer med hundägarskapet är många!
Ja, med det kan jag konstatera att det oftats kommer något gott ur alla negativa situationer.

Läs mer om mitt träningsmål här om du vill Med trevande (om)tag på gymmet

Uppnått träningsmål, bröllop och sagofåglar

Skogen är min “kyrka” och där jag återhämtar mig. Jag är tacksam för alla naturupplevelser som vardagen erbjuder tack vare Nitro, min hund.

Vad har hänt annars? Här hemma är det full konstproduktion som vanligt (jag tackar “inspirationsgudarna” för det) och just nu jobbar jag på en kollektion med tropiska fåglar. Det är papegojor, Tukaner, en påfågel, kollibris, flamingos och en … sagofågel. Sagofågeln tycker jag extra mycket om då jag har jobbat på den länge i omgångar. Den påminner mig om att man inte ska ge upp om varandra för lätt och  att (nästan) alla är värda en andra chans.

Från gymmet till kyrkan. I morgon är det bröllop på Värmdö och dagens stora utmaning är att hitta något lämpligt att ha på mig. Jag beundrar alla influencers som orkar sminka sig och ta på sig små knytblusar för att delta på digitala pressevents. Själv lufsar jag runt i tränings- eller målarkläder (läs: t-shirt och  Mårtens gamla avlagda Reebokbyxor som inte längre får se dagens ljus) och så fort jag tänker ”jippo” får jag lite panik. Och inte på grund av smittorisken, utan för att jag snart inte längre vet hur man uppför sig i grupp. Alla sociala koder är som bortblåsta, haha.

Och från kyrkan till heta badkläder (och sommarsemester). Min kompis Michelle är designar supersnygga badkläder under hennes eget varumärke MISHI MINÓ. Just nu kan du handla till 50% rabatt i shopen och du som genuint gillar designen och anser dig själv vara min vän, kan få 70% om du mejlar mig personligen till hej@malinnylen.com.

Psst! Snart (läs: om några veckor) är jag klar med kollektionen och då kommer du som prenumererar på nyhetsbrevet att få ta del av dessa fåglar först. Stay tuned!

Uppnått träningsmål, bröllop och sagofåglar

Sagofågeln påminner mig om att man inte ska ge upp om varandra för lätt och att (nästan) alla är värda en andra chans.