Tänk om jag kunde skriva varje blogg lika nervkittlande triggande som en trailer till en storfilm? Då hade jag nog varit Sveriges mest lästa livsstilsblogg. 😉 I dag får jag lite hjälp på traven av Hemavanfly som gjort den fina återspeglingen av hur det var att resa med Systrar i bergen i Hemavan. Du kommer säkert ihåg hur jag morgonyogade, flög helikopter och sprang terräng (heli-run) plumsade i vattenpölar och cyklade mountainbike genom sagolik Jonn Bauer-skog i norrlänsk fjällmiljö? Kontrasternas resa på alla sätt. Och alla fysiska utmaningar och yttre intryck till trots, sker det stora äventyret inom dig. Att våga testa stora äventyr skapar också en ökad självmedvetenhet. Personlig utveckling i högsta grad – man kan åka på “hitta din inre guru-retreat” i Indien eller åka på äventyr i bergen, välj själv det som passar bäst för dig. 😉

Kom hem tankad på energi och kände en smygande förnöjsamhet i hela kroppen. Skönt landad på ett harmoniskt sätt … Och det är ju känslan som stannar kvar i kroppen och sinnet efteråt som får en att vilja göra om det igen.

Rekommenderar alla tjejer att testa att resa på det här viset. Du har verkligen allt att vinna på att resa lite mer äventyrligt – inspirationen, stimulansen,  omväxlingen, endorfinboosten och behållningen av resan, nya vänner inkluderat. Vi hade superkul hela gänget, systerskap när det är som bäst. Så här ser det alltså ut när man besöker fjällen (riktiga fjäll) sommartid:

Läs gärna mer om fjälläventyren i Hemavan här:

Fjälläventyr i Hemavan – kamratskapen i gruppen gör hela upplevelsen

Skräddarsydda tjejresor till bergen, någonting för dig?