Jag är så himla stolt över min väninna Marie Wallderin som har startat det egna lifestylemärket Wallderinska. Med snygga influencern Johanna Herrstedt som kampanjmodell släpper Wallderinska vårkollektionen (SS17) med ett nytt grepp och prissättning. En sportigare linje med mesh-detaljer och snygga förvaringsfickor för nycklar och Iphone (som på bilden nedan)  som gynnar fler plånböcker.

Vårnytt i Wallderinskas showroom

Johanna Herrstedt är modellen för Wallderinska …

”Det här är dagen du ska klappa dig själv på axeln och konstaterat att du lyckats!” Sa jag till Marie när vi åt lunch förra veckan. Precis som jag, är Marie alltid satans självkritisk. Det är svårt som entreprenör att se på sig själv och sitt arbete utifrån. Du sitter där hemma och trycker med  bara dig själv som bollplank och motivation. Kollegorna på jobbet är någonting som säkert många tar föregivet? Kollegor är ovärderligt om du frågar mig. Håll hårt i dem.  (Även dem som inte alltid tycker som du) 

Helt utan någon designerutbildning har Marie designat sitt eget klädmärke, utefter vad hon (och maken John) tyckte saknades på träningsmarknaden. Wallderinska är ett lite exklusivare ”jets set-brand” som många tv-kändisar och modeller tränar i. För att bära upp Wallderinskas kroppsnära design krävs ett bra självförtroende. Är du kvinnan som gillar att visa upp dina kurvor, är det här  definitivt någonting du borde kolla upp 😉 Wallderinska.se 

Vårnytt i Wallderinskas showroom

Världens bästa Marie <3

Vårnytt i Wallderinskas showroom

Är du kvinnan som gillar att visa upp dina kurvor är det här valet för dig 😉

Vårnytt i Wallderinskas showroom

Botaniserar i showroom på Lifestyle Store, Grev Turegatan 9. T-Stureplan.

Vårnytt i Wallderinskas showroom

It´s all about mesh

Vårnytt i Wallderinskas showroom

Wallderinska bomber jacket