Försummad men inte glömd … ”Hej bloggen.” Känner mig nästan lite ”otrogen” för jag skriver just nu på en annan blogg. Om det ska jag berätta mer en alldeles snart … Kanske redan i nästa inlägg? Stay tuned!

Tänkte sammanfatta veckans kanske mest galna och intensiva 24 timmar med några välformulerade rader. Sov inte särskilt mycket det dygnet och vaknade med betongkeps dagen efter.

Som du eventuellt kan ha uppfattat, lanserade vi företagserbjudandet ”CYKLA TILL NEW YORK”  i onsdags. Cykelfrukost med partners och inbjuden press/företag och start redan 07:00. Det innebar att den här stackars tröglivade ”tantalantan” var tvungen att tassa upp redan klockan fem. Du som följt mig ett tag vet att tidiga morgnar är inte riktigt min grej. Hjälper inte hur mycket jag än umgås med ninjan – blir varken piggare eller mer vältränad? Verkar inte vara sexuellt överförbart sånt där, som jag hoppades när vi gifte oss. Det har gått fem år nu och jag är tröttare och slappare än någonsin.

Måste varit en festlig syn när jag stegade Odengatan fram i nyvakenfrisyr, en hund i koppel och den andra, åkandes snålskjuts i IKEA-påsen vilken jag förvarade hundkorgen i. Pjäsen (som de nästan aldrig ligger i för övrigt) som jag i min ”nära döden upplevelse-förvirring” (av att stiga upp mitt i natten) fick för mig var livsnödvändig för mina små älsklingars väl och ve. Intressant fokus klockan 05.00 på morgonen kan jag tycka så här i efterhand? Liksom inte det där man hade kunnat anat varit den mest logiska instinkten … som att försöka ta den närmsta/snabbaste vägen eller så …  Nej, HUNDKORGEN måste med!

Måste sett galen ut där jag kom konkandes i min skogsmullejacka och ”flaskan”(med rawjuice) i handen och talade högt med hundarna. ”A crazy dog lady”  – det är jag det, haha. Och tror du att det var någon av de små liven som myste i korgen som matte så omsorgsfullt släpat dit och puffat till bakom receptionsdisken? Naturligvis inte. Tack för det (älskade) hundjävlar!

Veckans galnaste 24h

Jag om några år?

Det blev en bra lanseringsonsdag trots allt. Kul att träffa partners och peppa tillsammans. Kravallstaket utanför Urban Ride var kanske inte en nödvändighet om jag säger så, men vi tänker långsiktigt med vårt projekt. Allt tar tid att gnugga in.

Veckans galnaste 24h

Från väster: Désirée Olsson Falk från Aktivitus, ”moi2 och Sofia Ryan som äger Urban Ride tillsammans med sin make Tom med samma efternamn.

Efter lunchgänget på UR var det bara hem och vända innan jag och Mårten åkte i taxi till Clarion Sign för att rigga för hans föreläsning, och för mig att preppa min bokförsäljning. Mårten drog fullt hus som vanligt och jag krängde i väg ett gäng böcker. Sedan i onsdags kommit på en ny USP på bokhelvetet, men det får bli ett inlägg i sig.  Ska även uppdatera om hur det går med den där (f*kng) instagramdetoxen som dramatiska jag, i ett svagt ögonblick, avgjorde var ”årets överlevnadsstrategi” och jättevälbehövlig. Älskar mig själv. Nästan hela tiden, haha. 

Veckans galnaste 24h

Mårten levererade storstilat som vanligt. Tror det var upp mot 400 pers som kom och lyssnade på honom? Och 400 potentiella bokköpare med andra ord …

Veckans galnaste 24h

Här försöker jag övertala en mamma att ”boken boken (som är avsedd för MTV-generationen) visst kan uppskattas av 8 åringar”. Lilltjejen som jag trodde typ av ”15” tills hon halade fram sitt gossedjur. Foto: Katriina Mäkinen

Jag och Mårten kommer till Malmö (8/2) och Göteborg (9/2) nästa vecka. Har jag någon läsare där så kom gärna på föreläsningen. Biljetterna kostar 170 kr och köps på Tickster. Klicka HÄR för att komma till köp. Hoppas vi ses!

Kram! //Malin