Jag har upplevt att många oinsatta är lite oroliga inför att åka på träningsresor? Du kanske går omkring och tror att du inte är ”tillräckligt vältränad”, eller att är ”för gammal”. Snälla, glöm det där ..! Genast. Pronto! Det finns aktiva resor för alla åldrar och träningsnivåer. Oron över att du skulle vara sämre än någon annan ligger bara hos dig. Söndags resa är en må bra-resa och där målgruppen är väldigt blandad.

Jag skulle gissa att medelåldern är 55+. För de flesta här är detta kickstarten efter ett längre träningsuppehåll. Många dras med gamla skador och en del vill gå ner i vikt. Men alla är positiva och peppar varandra och alla kämpar på efter sina individuella förutsättningar.

Så har du sneglat researrangörernas utbud på aktiva resor … Att byta ut den årliga Mallis-chartern all inclusive  med sol och bad och sangria mot något mer aktivt och hälsosamt. Gör´t! Våga testa säger jag. En träningsresa behöver inte betyda förbud. Du kan fortsätta att njuta av din sangria i solen, bara addera lite rörelseglädje till menyn för en bättre balans. Och istället för att komma hem däst med känslan av att behöva ta in på ”rehab”, kan du istället komma hem glad och sugen på livet.

Vaknade med dunderhuvudvärk i morse. Kände mig skör och gnällig som en liten unge och ville inte alls vara med. Inte ens morgonkaffet återställde balansen. På Playitas är kaffe en hårdvara. Livets dryck, näst efter vatten som jag ser det. Till och med bättre än ett iskallt torrt vitt vin, om jag vore tvungen att fylla i en livsstilsenkät. Men efter träningspasset med Mårten kände jag mig som en ny människa i tightsen. Träning är ta mig fan lösningen på (nästan) allt. 😉

Mårtens klasser är anpassad träning för alla. Smart träning är anpassad träning efter dig.

Här tuffar vi på och peppar varnadra, alla med vår egen förmåga som utgångspunkt

Vem kan du förvänta dig att möta på träningsresan?

Ger min skumtomtegödda mage en välbehövlig omgång. 😉 Nyss låg man i tv-soffan och tryckte marsipangrisar och annat julgodis, och nu ligger man här och sprattlar som en skalbagge på rygg. Livets underbara kontraster!

Det ”jolmar” på Playitas i dag.

Ta hand om dig där hemma! Kram /Malin

[wdi_feed id=”1″]