Igår skickades ”stora träningsguiden” aka I am Ready´s nyhetsbrev ut inför sommaren.
Ett månadsbrev fullproppat med träningsinspiration och där vinnaren av 8 veckors PT-online meddelades – en vinnare som blev jätteglad över priset! Vi älskar att glädja våra läsare och i en tuff tid när större och mer etablerade hälsomagasin avvecklar online känner jag mig extra stolt över våra duktiga redaktörer som tillsammans med mig tuffar på och håller magasinet levande.
Ibland funderar jag på meningsfullheten i det vi gör men har kommit fram till att vi vill vara en del av lösningen (på världens problem). Och då inaktivitet och psykisk ohälsa är några av de största livsstilsutmaningarna i dag, kommer vi fortsätta att jobba för att informera om hälsa och inspirera till en aktiv livsstil. Samt att arrangera events såklart och nu är första preliminärdatumet satt för Volvo Studio Bootcamp i höst vilket känns jättekul och utsiktsfullt!

Jag tror nämligen… att om vi ska kunna känna hopp och må bra (kontra pandemier, global upphettning och rasbaserade upplopp) behöver vi uppleva att vi gör vad vi kan i det lilla, där vi står – både när det kommer till miljön och vår egen hälsa. Så länge som barn fortsätter att sättas till världen behöver vi ta hand om oss själva och planera framåt– även om världen är kaos.
För att återkoppla till rubriken känner jag mig extra stolt just i dag över min bonusdotter Juli som igår ( tillsammans med sin klasskompis Elsa i ÅK7, BMSL i Lund) vann riksfinalen av 4DFrame Enlightening Imagination med bidraget “The Wind Powered Auto-Cooker” ! HÄR kan du se bidraget. Nu går de små genierna vidare till IMSCC 2020 Internationella finalen. Kanske kan vi ha en framtid tack vare ungdomar som Juli och Elsa?

För övrigt har jag en del roliga saker på gång… Är på väg in i ett samarbete med en ny betaltjänst online som jag tror kommer kunna revolutionera Mediasverige och även andra branscher. Särskilt nu när många mediahus varslar personal. Känner mig så taggad på att komma igång med detta och kunna få erbjuda mitt nätverk tjänsten.

Annars händer det inte så jättemycket just nu… Håller igång med träningen och detta kommer nog bli min bästa träningssommar på väldigt många år…. Att jag dessutom bestämde mig för att låta bli alkhol under pandemin är nog ett av de bättre besluten jag gjort. Känner mig samlad på ett sätt som jag förmodligen inte gjort annars.
I morgon får en ny bäddmadrass till sängen, min stackars rygg ser fram mot det.

Nu ska jag ladda mentalt för ett tandläkarbesök och därefter blir det gymmet. Önskar dig en fin onsdagskväll!

Vi vill vara en del av losningen

Kvalitetsumgänge med vänner är en viktig ”tårtbit” av livshjulet för mig.

Vi vill vara en del av losningen

Skapandet för mig är mitt svar på mindfulness… Finns nog ingenting som får mig att glömma tid och rum som skapandet. Jag gillar tanken på att återbruka material och försöker ta vara på trä och papper för att införa detta i mina värk.

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]