De senaste tre dagarna har massagestudion varit mitt gym. Har inte haft någon semester i sommar, den knappa veckan i Thailand ska föreställa min rekreationstid. Så jag försöker ta vara på semesterparadiset (regelbundna regnskurar till trots) och återhämta mig så mycket jag bara kan med massvis med kvalitetstid tillsammans med Mårten, sömn, massage och god mat (american pancaces till frukost, mums!) för att orka ta tag i allt som måste fixas när jag kommer hem igen.

Faktiskt har jag inte känt någon jättestor träningslust sedan Hemavan och tar en medveten “time out” på semestern. Lika viktigt som det är att få träningen gjord, är det att lyssna på kroppen. Är man trött så är man (finns olika typer av trötthet)

Har insett att jag är väldigt trött. Är man trött eller är man jättetrött när man sitter med hörlurar framför en film i flygplanssätet och tittar förskrämt över axeln och undrar “vem det var som skrek”? 🙂

Och när man är sådär riktigt björntrött kan faktiskt en veckas vila (gå i ide) vara det som behövs för att få tillbaka träningsmotivationen igen. Förutsatt att du brukar träna regelbundet annars förstås, annars finns det ju ingenting att vila ifrån. Logiskt. 🙂

Önskar dig en trevlig fortsatt torsdag!

 

Mitt hemmagym. I dag fick jag mig en rejäl omgång bindvävsmassage. Du vet när det gör sådär smärtsamt skönt

Massage är det nya träna. I dag fick jag mig en rejäl omgång bindvävsmassage. Armbågar och hårda tummar på skinkor och lår. Jag riktigt låg och ansträngde mig för att inte skrika rakt ut. Varenda liten muskelknuta lär vara uttryckt.

Min "box". Här kvartar jag en stund varje dag, haha.

Min “box”. Här kvartar jag en stund varje dag. Love it!

Visste inte att Rapunzel även tagit marknaden på Phuket. ;-)

Visste inte att Rapunzel även tagit marknaden på Phuket. 😉

Älskar kontrasterna i den här bilden. Lite Salvador Dali-tavla över alltsammans.

Älskar kontrasterna i den här bilden. Lite surrealistisk Salvador Dali-tavla över alltsammans.

Vilar mig i form i Thailand

Prima ballerinor.

Prima ballerinor.

Dansar i solnedgången.

Dansar i solnedgången. Eller dansar och dansar, haha!