Om du är en kvinna mitt i livet som kör din egen bil i förarsätet (metaforiskt uttryckt alltså ) och vill investera i dig själv – karriären, hälsan och livet – samt möta andra kvinnor med samma attityd till livet som du… Ja, då ska du gå med i communityn WAKAI. 

Umgänget med andra och att ingå i ett positivt sammanhang är viktigare än vad man kanske kan tro för livet i sin helhet. För mig är en WAKAI en person mitt i livet som är dig själv och tror på sin egen förmåga, har en öppen inställning till livet generellt och kör i vind . En person med medsysterlig inställning och som tar ansvar för sina egna energier och unnar andra välgång i livet.

Jag har börjat jobba som konceptutvecklare och säljare på WAKAI och är även först ut som community- ambassadör. Som ambassadör har man vissa fördelar men med dem kommer även ett ansvar att inspirera och peppa andra. Jag kan garantera att det kommer hända en massa roliga aktiviteter framöver samt att våra *microinfluencers kommer sättas i arbete med kampanjer på sociala medier .

Så är du en cool katt 45+ som har ett öppet instagramkonto och upplever att du har kvaliteterna som signifikant utmärker en WAKAI.., ja då ska du gå med oss!<3

Registrera dig som influencer på sajten HÄR
Gå med i Facebookgruppen HÄR

*En microinfluemcer är en social person med ett öppet instagramkonto från 200 följare och uppåt. Är det privat och stängt kan du inte sprida kampanjer.