Wellness, direkt översatt till välbefinnandet, är ett begrepp som används flitigt i media. Men vad kan egentligen ringas in under paraplybegreppet wellness? Det mesta anser jag. Det kan vara musik, konst, yoga, humor, träning och dans – ja, allt som får dig att må bra, både in- och utvändigt.

Nu arrangeras en talangjakt för streamers som sänder välmående. Genom att inspirera live fyra gånger i veckan under november månad, har du möjlighet att vinna en miljon kronor.

Den bästa investeringen vi kan göra är i vårt eget välmående

På det här sättet kan du bygga upp din egna digitala kanal och bygga varumärke inom ditt expertområde – på samma gång som du tjänar pengar boostar andras välmående. Och till skillnad från tv-sända talangjakter när publiken sitter i soffan och tittar, är publiken med och interagerar under sändningen. Ett aktivt skärmtittande med andra ord.

Läs mer Med coachen i fickan kan du träna där du är

Så här efter den värsta kulmen av pandemin (läs: vad vi vet nu i alla fall) har vi blivit mer medvetna än någonsin om vår egen sårbarhet. Den bästa investeringen vi kan göra är i vårt eget välmående. Därför är KVIX Wellstar så mycket mer än en tävling… Det är en skräll för en folkrörelse för ett mer välmående Sverige. Och du är inbjuden att få vara en del av detta. Hur bra!

På torsdag 28 oktober hålls lanseringspartyt på Berns, startskottet för Wellstar i etern – in och anmäl dig nu!