När vin, tejp och shopping inte hjälper … Kanske har du, liksom jag, har insett att du måste börja jobba långsiktigt – både med in- och utsidan? Måhända har du lovat dig själv att 2017 ska bli året då du faktiskt tar ditt bästa jag (som gömmer sig någonstans där inne) i ”örat” på allvar? Då ska du hänga med mig och en massa andra skönt galna tjejer på inspirationshelg i Göteborg!

Denna kicka igång dig själv-weekend är både för dig som vanligtvis endast springer efter bussen men även för dig som gillar att springa lite längre sträckor. Som ett maraton till exempel: VIP-shopping i Göteborgs bästa butiker, bubbel, föreläsning och självförtroendeboost, yoga, löpning, träningsglädje, en massa god mat och alltihop presenterat av de mest fantastiska inspiratörer jag vet – Ida B Olsson, som jag känner väl, och Annie Lundgren som jag bara hört talas om än så länge, men längtar efter att än få träffa.

Som en liten mini-träningsresa fast du ”slipper” att utsätta din åldrande hy för en massa skadlig sol och sitta 6 timmar på flyg med för kall AC till Gran Canaria. Förkylning, kliva i åsneskit och trassel med transfer till något hotell i ”tjotahejti”. Istället knallar du bara lugnt och fint ner till närmaste lilla lokala flygplats och tar inrikesplanet en timme-isch. Taxi från Landvetter och checkar in på det trevligaste och mest pittoreska Hotel Bellora, mitt på Kungsportsavenyen. Galet sköna sängar, himmelsk hotellfrukost och krypavstånd till det mesta. Kommer bli en härlig helg som du sent kommer att glömma!

Tycker du att detta låter som ett alldeles lysande upplägg att starta det nya träningsåret med? Läs mer HÄR Och boka NU innan platserna försvinner.

Hoppas på att träffa dig där! <3

Gott Nytt ÅR-KRAMAR //Malin

Från vänster: Annie Lundgren, Ida B Olsson och Julia Fors har startat WOWE och arrangerar inspiration och träningsupplevelser för tjejer.

Från vänster: Annie Lundgren, Ida B Olsson och Julia Fors har startat WOWE som arrangerar inspiration och träningsupplevelser för tjejer.

Sov som en drottning på Hotel Bellora.

Sov som en drottning på Hotel Bellora.

Och vakna upp till doften av kaffe och nybakt surdegsbröd.

Och vakna upp till doften av kaffe och nybakt surdegsbröd.

Och däremellan yoga och träna. Hitta din inre kompass tillsammans med Ida.

Och däremellan yoga och träna. Hitta din inre kompass tillsammans med Ida.

Och löpträna och dansa disco med Annie.

… Löpträna och dansa disco med Annie.