Hej november och vintertid. Det är lätt att känna sig lite hängig  så här års. Och kanske brukar du som jag uppleva att även huden tappar elasticitet och lyster vid årstidsväxlingen från sensommar-höst och vinter? Det hände mig även nu. Som över en natt kändes hyn torr och livlös. Som tur är har jag tillgång till världens bästa hudterapeut – Anneli, som jag gått regelbundet till ett par år nu. Hon gav mig några prover på grymma produkter för hemmavård, bara på någon vecka kom ”glowet” tillbaka!

Wow, vilket glow!

Det går verkligen inte att fuska fram ett glow om huden inte mår bra. Med samma självklarhet som du byter till dubbdäck på bilen när det blir kallt och halt utomhus, behöver du byta din hudvårdsrutin.

Somliga kanske tycker det är ”lyxigt” att besöka hudterapeuten – jag tycker att hud- och fotvård samt frisörbesök, tillhör hygienen och är minst lika nödvändiga för hälsan som ett besök hos tandläkaren. Samma sak gäller träningen för mig.

För mig är inte smink till vardags så viktigt, men däremot vill jag känna mig välvårdad. Över lag tror jag det är viktigt att göra bra saker för sig själv. Ingenting som är värt att ha får man gratis.

För att återkoppla till hyn. Efter det jag gjort en porrengöring och aha-behandling hos Anneli fick jag med mig några produkter hem … En effektiv och peelande anti ageing-nattkräm innehållandes retinol och aha-syra, samt en näringsrikt serum att ha under dagkrämen med antioxidanten C-vitamin. Det kanske låter som en överdrift, men jag lovar – bara några dagar återfann sig lystern och huden kändes mer elastisk igen.

På torsdag ska jag till frisören och färga utväxten… och på lördag springer jag årets sista lopp.
Efter det är jag redo att möta vintern och julen på riktigt!

Bra produkter från IMAGE skincare för hemmabruk som jag gärna tipsar om!

IMAGE Skincare – vårdande produkter för hemmabruk

Wow, vilket glow!

1. Ageless nattkräm med retinol och aha för en peelande effekt. HÄR. 2. Hydrating anti-ageing serum. HÄR. 3. Hydrating ACE serum. HÄR 4. Hydrating Repair Creme. HÄR 5. Prevention SPF 30. HÄR