Livet som ”träningsexpert” kan vara tufft ibland. I synnerhet när man får beställningsuppdrag på sånt som surfar utanför ens bekvämlighetszon – som yoga. Fick en tecknad skiss mejlad till mig på en cartoon-yogis, vig som en vidja, balanserandes på ett ben och håller det andra rakt ut i luften: ”Hej, vi tänkte oss någontings sånt här …”

”Ahhhhhgggg”… Var inte medveten om att det stod AKROBAT i min renommé? ”Haha! ni vet inte vad ni begär av mig”, svettades jag för mig själv där jag satt framför datorn …  Alla som känner mig väl, vet att jag: 1) Föddes utan balanssinne 2) Inte direkt embracear yogalivet. Missförstå mig rätt, tycker absolut att yoga är en jättefin träningsform, bara det att jag ännu inte riktigt har fått kläm på den.

Yoga in progress

Yoga in progress

Yoga in progress

Yoga in progress

Yoga in progress

Övning ger färdighet …

Men vad att göra än att börja öva? Nu har jag övat sedan i går eftermiddag. Visst börjar det likna något åt yogahållet ..?

"Häpp!"

”Häpp!” Hur dricker du ditt morgonkaffe? 😉 En svinsvår balansövning det här, men står upprätt längre och längre sammanhängande stunder. Det handlar ju mycket om att våga att ge sig hän. Ännu ett bevis på att övning ger färdighet, Jag, en akrobat? #vagayoga

Ätit frukost och packat väskan för en hektisk dag. Måste hinna med att träna (vilat både söndag och måndag), fixa med vår momsredovisning och solduscha den här bleka kroppen.

Ätit frukost och packat väskan för en hektisk dag. Vill hinna med att träna (vilat både söndag och måndag), fixa med momsredovisning och solduscha min bleka kropp.  (Känns alltid bättre med lite färg på bild)

Filmtips!

Har du inte sett filmen ”Underbar och älskad av alla” med Martina Haag (vår egen Bridget Jones) måste du genast se den!

Du kanske också gillar …

http://blogg.topphalsa.se/vardagspeppmedmalin/2016/06/08/yoga-hur-svart-kan-det-va/